2821096061 6970012927, 6930412396 Σοφοκλή Βενιζέλου 176 - Χανιά dooral2023@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dooral OE
Αλουμίνια - Κουφώματα | Χανιά

Καλωσορίσατε στην Dooral OE, την επιχείρηση που έχει αφιερωθεί στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση αλουμινοκατασκευών σε όλη την Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε αλουμινοκατασκευές.

Η Dooral OE βρίσκεται στα Χανιά, και έχει ως στόχο να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση παραθύρων, πορτών, μπαλκονόπορτων και πολλών άλλων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι τα θεμέλια της εταιρείας μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνες τεχνολογίες κατασκευής για να διασφαλίσουμε την αντοχή, την ασφάλεια και την αισθητική των προϊόντων μας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία και αντοχή των προϊόντων μας στον χρόνο.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να παρέχει λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Μας διακρίνει η επαγγελματική μας στάση, η ευγένεια και η συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Είτε πρόκειται για ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους, η Dooral OE είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε αλουμινοκατασκευές στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με προϊόντα που θα διαρκέσουν στον χρόνο και θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την αισθητική του.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην Dooral OE και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την υλοποίηση των αλουμινοκατασκευών που επιθυμείτε.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

dooral2023@gmail.com
 
 

2821096061 - 6970012927 - 6930412396
 
 

Σοφοκλή Βενιζέλου 176 | Χανιά Κρήτης